Ervaren basispsycholoog

Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij op zoek naar een ervaren basispsycholoog
EPI ggz biedt geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen, jongeren en kinderen, met uiteenlopende problematiek. Het team bestaat uit diagnostici en behandelaren die op indicatie uitgebreid (neuro)psychologisch onderzoek verrichten (waaronder een (Q)EEG) en medicamenteuze behandeling, speltherapie, cognitieve gedragstherapie en psychotherapie bieden.

Functieomschrijving
Als basispsycholoog houd je je voornamelijk bezig met het verrichten van diagnostiek en behandeling, bij met name kinderen en jeugdigen.

Profiel
– Een afgeronde universitaire opleiding tot basispsycholoog
– Minimaal twee jaar werkervaring als psycholoog
– De basisaantekening psychodiagnostiek
– Enthousiasme, zelfstandigheid en flexibiliteit
– Goede sociale en communicatieve vaardigheden

Ons aanbod
EPI ggz biedt een fijne werkplek met een enthousiast, gemotiveerd en collegiaal team. De werktijden zijn op werkdagen tijdens kantooruren. Arbeidsvoorwaarden en salaris volgens CAO-GGZ. Het betreft een dienstverband voor 24 tot 36 uur per week, waarbij de uren in onderling overleg worden bepaald.

Informatie en sollicitatie
Heb je vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met onze directeur Bob van Nunen via 040-2446292 of b.vannunen@epi-groep.nl. Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@epi-groep.nl ter attentie van de directie.