Kwaliteitsadviseur

Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij op zoek naar een kwaliteitsadviseur met hart voor de zorg
EPI ggz biedt geestelijke gezondheidszorg aan cliënten met uiteenlopende problematiek. Het team bestaat uit diagnostici en behandelaren die op indicatie uitgebreid (neuro)psychologisch onderzoek verrichten en medicamenteuze behandeling, speltherapie, cognitieve gedragstherapie en psychotherapie bieden.

Wat houdt de functie in?
Als kwaliteitsadviseur ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren, uitvoeren en bewaken van het kwaliteitsbeleid van EPI ggz. Je houdt je bezig met het opstellen en actueel houden van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de HKZ-richtlijnen, bewaakt de PDCA-cyclus en voert activiteiten uit zoals een risico-inventarisatie of de interne audit. Je signaleert verbetermogelijkheden, en adviseert en ondersteunt de directie waar nodig. Omdat jij binnen de organisatie de enige in deze functie bent, krijg je te maken met veel verschillende onderwerpen en taken.

Ons aanbod
EPI ggz biedt je een uitdagende baan en fijne werkplek. We hebben een enthousiast, gemotiveerd en collegiaal team, dat openstaat voor jouw inbreng. De werktijden zijn op werkdagen tijdens kantooruren. Arbeidsvoorwaarden en salaris volgens de CAO-GGZ. Het gaat om een dienstverband van 28 tot 36 uur. Het is mogelijk om op onze beide locaties te werken (Eindhoven en Tilburg).

Wat vragen wij van jou?
• Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteit of management in de zorg.
• Liefst beschik je over ervaring in een vergelijkbare functie binnen een HKZ-gecertificeerde zorgorganisatie.
• Kennis van wet- en regelgeving voor GGZ-organisaties of het vermogen je dit snel eigen te maken.
• Inzicht in actuele ontwikkelingen op het gebied van kwaliteitsmanagement.
• Je bent zelfstandig, flexibel en resultaatgericht.
• Goede communicatievaardigheden, je bent in staat tot het schrijven van beleid en procedures en kan deze ook vertalen naar de zorgverleners.
• We vinden het fijn als je zo snel mogelijk kunt beginnen.

Informatie en sollicitatie
Heb je vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met onze directeur Bob van Nunen via 040-2446292 of b.vannunen@epi-groep.nl. Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur ons dan je motivatiebrief en CV. De vacature wordt gesloten zodra we voldoende geschikte reacties  hebben ontvangen, dus reageer snel!

Geen wachtlijst voor speltherapie / vaktherapie.
Wegens het aantrekken van 2 nieuwe collega’s hebben we weer ruimte voor nieuwe cliënten.