Psychiater

Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij op zoek naar een psychiater
EPI ggz biedt geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen, jongeren en kinderen, met uiteenlopende problematiek. Het team bestaat uit diagnostici en behandelaren die op indicatie uitgebreid (neuro)psychologisch onderzoek verrichten (waaronder een (Q)EEG) en medicamenteuze behandeling, speltherapie, cognitieve gedragstherapie en psychotherapie bieden.

Functieomschrijving
Als psychiater houd je je voornamelijk bezig met de behandeling van cliënten (en hun systemen). Daarnaast verricht je intakegesprekken, ben je als hoofdbehandelaar/regiebehandelaar betrokken bij de uitvoering van (neuro)psychologische diagnostiek en behandeling van cliënten door basispsychologen en neem je deel aan multidisciplinaire overlegvormen.

Profiel
– Een afgeronde opleiding tot psychiater
– Kennis van verschillende behandelmethodes
– Kennis van (neuro)psychologische diagnostiek
– Goede sociale en communicatieve vaardigheden
– Enthousiasme om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen en verbeteren van ons behandelaanbod

Ons aanbod
EPI ggz biedt een fijne werkplek met een enthousiast, gemotiveerd en collegiaal team. De werktijden zijn op werkdagen tijdens kantooruren. Arbeidsvoorwaarden en salaris volgens CAO-GGZ. Het betreft een dienstverband voor 8 tot 20 uur per week, waarbij de uren in onderling overleg worden bepaald.

Informatie en sollicitatie
Heb je vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met onze directeur Bob van Nunen via 040-2446292 of b.vannunen@epi-groep.nl. Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@epi-groep.nl ter attentie van de directie.