Speltherapeut

Voor onze vestiging in Eindhoven zijn wij op zoek naar een speltherapeut
EPI ggz biedt geestelijke gezondheidszorg aan volwassenen, jongeren en kinderen, met uiteenlopende problematiek. Het team bestaat uit diagnostici en behandelaren die op indicatie uitgebreid (neuro)psychologisch onderzoek verrichten (waaronder een (Q)EEG) en medicamenteuze behandeling, speltherapie, cognitieve gedragstherapie en psychotherapie bieden.

Functieomschrijving
Als speltherapeut bied je individuele therapie, waarbij spel als middel wordt gebruikt om een kind te begrijpen en te helpen. Je biedt behandeling volgens een behandelplan om een (dreigende) stagnatie in de ontwikkeling of het functioneren van een cliënt op te heffen en om een optimale groei en ontwikkeling te bereiken en evalueert deze effecten Je behandelt de cliënt binnen de context van een cliëntsysteem, waarbij (de ontwikkeling van) de cliënt centraal blijft staan.

Profiel

 • Een afgeronde hbo-opleiding tot speltherapeut
 • Minimaal één jaar werkervaring als speltherapeut
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
 • Ervaring met hechtingsproblematiek is een pré
 • Ons aanbod
  EPI ggz biedt een fijne werkplek met een enthousiast, gemotiveerd en collegiaal team. De werktijden zijn op werkdagen tijdens kantooruren. Arbeidsvoorwaarden en salaris volgens CAO-GGZ. Het betreft een dienstverband voor 16 tot 32 uur per week, waarbij de uren in onderling overleg worden bepaald.

  Informatie en sollicitatie
  Heb je vragen over deze functie, dan kun je contact opnemen met onze directeur Bob van Nunen via 040-2446292 of b.vannunen@epi-groep.nl. Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@epi-groep.nl ter attentie van de directie.